18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

5 gwiazdek Głosu. Tatar z restauracji Vitalia

Lonia Wolniczak
Tatar - VITALIA Hotel & Resort z Boszkowa - wyślij sms o treści TATAR.16 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT)
Tatar - VITALIA Hotel & Resort z Boszkowa - wyślij sms o treści TATAR.16 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT) Vitalia
Prezentujemy konkursowy tatar przyrządzany w restauracji Vitalia w Boszkowo. Szefem kuchni jest Lonia Wolniczak.

Restauracja Vitalia bierze udział w plebiscycie Głosu Wielkopolskiego zorganizowanym w ramach Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku, który odbędzie się w dniach od 15 do 18 sierpnia na Starym Rynku w Poznaniu.

Składniki konkursowego tatara, serwowanego w restauracji Vitalia:

  • chuda polędwica wołowa
  • kropla Maggi
  • żółtko
  • sól, pieprz
  • papryka słodka
  • łyżka oliwy

Dodatki:

  • cebula
  • ogórek kiszony
  • kapary
  • pieczarki

Restauracja Hotelu Vitalia Hotel & Resort to doskonałe miejsce na wypoczynek z dala od miejskiego zgiełku. Znajduje się w jednym z najatrakcyjniejszych regionów turystycznych Wielkopolski z najcieplejszą plażą w Polsce, na terenach objętych strefą Przemęckiego Parku Krajobrazowego w miejscowości, która od lat cieszy się zasłużoną sławą kurortu wypoczynkowego. Restauracja zachwyca nie tylko wyjątkowym wnętrzem, ale przede wszystkim znakomitymi daniami kuchni polskiej i międzynarodowej.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski