Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

5 gwiazdek Głosu. Tradycyjny tatar

Andrzej Tritt
Tatar - Restauracji Hotelu MAX w Luboniu - wyślij sms o treści TATAR.18 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT)
Tatar - Restauracji Hotelu MAX w Luboniu - wyślij sms o treści TATAR.18 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT) Hotel MAX
Prezentujemy konkursowy tatar przyrządzany w restauracji Hotel MAX w Luboniu. Szefem kuchni jest Andrzej Tritt.

Restauracja Hotel MAX bierze udział w plebiscycie Głosu Wielkopolskiego zorganizowanym w ramach Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku, który odbędzie się w dniach od 15 do 18 sierpnia na Starym Rynku w Poznaniu.

Składniki konkursowego tatara, serwowanego w Hotelu MAX

  • polędwica wołowa
  • grzyby marynowane
  • rozmaryn
  • jajko
  • cebulka
  • ogórek
  • przyprawy

 
Mieszcząca się w hotelu MAX restauracja kusi różnorodnością i smakiem potraw, podawanych w wyjątkowo urokliwym wnętrzu.
Oferuje dania kuchni polskiej oraz europejskiej. Specjalnością restauracji są steki z polędwicy wołowej z aromatycznymi sosami (pieprzowym, kaparowo-oliwkowym lub gorgonzola). Starannie dobrane receptury oraz różnorodność smaków zagwarantują wyśmienitą przygodę dla podniebienia, a po kolacji zapraszamy na aromatyczną kawę lub drinka do naszego baru hotelowego.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski