Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Trefl Gdańsk nie urwał nawet seta w Lublinie

Trefl Gdańsk nie urwał nawet seta w Lublinie

Uwaga! W nocy i nad ranem możemy spodziewać się przymrozków

Uwaga! W nocy i nad ranem możemy spodziewać się przymrozków

Polecamy

Jak pokochać muzeum? Zapisz się na lekcję!

Jak pokochać muzeum? Zapisz się na lekcję!

Kolejne sparingi Biało-Czerwonych przed mistrzostwami świata. Dziś mecz ze Słowenią!

Kolejne sparingi Biało-Czerwonych przed mistrzostwami świata. Dziś mecz ze Słowenią!

Poczta Polska planuje gigantyczne zwolnienia. Zlikwidują tysiące etatów

Poczta Polska planuje gigantyczne zwolnienia. Zlikwidują tysiące etatów