MKTG SR - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Memoriał Janusza Kusocińskiego: polskie wiktorie na Stadionie Śląskim

NOWE
Memoriał Janusza Kusocińskiego: polskie wiktorie na Stadionie Śląskim

Sebastian Machowski: Nie możemy pozwalać Kingowi na łatwe punkty

Sebastian Machowski: Nie możemy pozwalać Kingowi na łatwe punkty

Polecamy

Lech II przegrał z ostatnią drużyną w tabeli. Najlepsza Akademia w Polsce? Wątpliwe

Lech II przegrał z ostatnią drużyną w tabeli. Najlepsza Akademia w Polsce? Wątpliwe

Nie żyje znany sportowiec. Miał 33 lata. Długo walczył z chorobą

Nie żyje znany sportowiec. Miał 33 lata. Długo walczył z chorobą

Uwaga! Jest ostrzeżenie dla Wielkopolski. Może być gwałtownie

Uwaga! Jest ostrzeżenie dla Wielkopolski. Może być gwałtownie