ZOBACZ TEŻ: Zdobywcy Kulinarnego Pucharu Polski staną do pojedynku na smaki
Adam Zastróżny, szef kuchni restauracji 3 Kolory przygotuje jeden z najbardziej rozpoznawalnych wielkopolskich przysmaków – smakowitą gęsinę z sezonowymi grzybami, dynią, gruszką i czerwoną kapustą. Dodatkowo na stoisku 3 Kolorów będzie można degustować przysmaków z Kolekcji Smaków ABC Kuchni.
Impreza pod nazwą Poznań–Wielkopolska Cooking Session jest pierwszym wydarzeniem w projekcie Kolej na Wielkopolskie Smaki, promującym jakościowe kulinaria w Poznaniu i Wielkopolsce. Impreza jest dostępna dla każdego, wystarczy nabyć bilet, który w przedsprzedaży kosztuje 20 złotych (www.kulinarnypoznan.pl/cookingsession), a w dniu imprezy będzie kosztował 30 zł. W ramach biletu mamy zagwarantowane skosztowanie dwóch wybranych dań przygotowanych przez autorskie restauracje.