Detektywi na zakupach w poszukiwaniu zdrowej żywności

    Detektywi na zakupach w poszukiwaniu zdrowej żywności

    Sebastian Gabryel

    Głos Wielkopolski

    Aktualizacja:

    Głos Wielkopolski

    Małgorzata Stankiewicz-Klimka i Justyna Kin prezentują bezglutenowe przysmaki
    1/4
    przejdź do galerii

    Małgorzata Stankiewicz-Klimka i Justyna Kin prezentują bezglutenowe przysmaki ©Łukasz Gdak

    Do większości restauracji nawet nie mają po co wchodzić. Przechadzając się po supermarkecie, muszą uważnie czytać etykiety produktów. W końcu każdy z nich może zawierać gluten. A to ich największy wróg... Bezglutenowcy opowiadają, jak sobie radzą z niewygodami życia w świecie żywności pełnej glutenu

    Komentarze (3)

    Dodajesz komentarz jako: Gość

    Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

    Liczba znaków do wpisania:

    zaloguj się

    Autor komentarza nie dodał zdjęcia
    Czy to jest możliwe

    zjadacz chleba (gość)

    Zgłoś naruszenie treści / 3

    W Kauflandzie kupiłam chleb z prywatnej piekarni w Chodzieży. Nazwa chleba : żytni 100 %, a w składzie produktów wymieniono mąkę żytnią i pszenną. Więc jak to jest możliwe, może ktoś mi wytłumaczy....rozwiń całość

    W Kauflandzie kupiłam chleb z prywatnej piekarni w Chodzieży. Nazwa chleba : żytni 100 %, a w składzie produktów wymieniono mąkę żytnią i pszenną. Więc jak to jest możliwe, może ktoś mi wytłumaczy. Choć najbardziej chciałabym prosić o wyjaśnienie piekarza z Chodzieży.zwiń


    Autor komentarza nie dodał zdjęcia
    w pierwszym lepszym opisie chleba żytniego

    (gość)

    Zgłoś naruszenie treści / 2 / 1

    jest informacja, że może zawierać ileś tam procent mąki pszennej (bodajże 10%) więc doczytaj i nie zawracaj d***

    Autor komentarza nie dodał zdjęcia
    To w końcu zdrowej czy bezglutenowej ?

    (gość)

    Zgłoś naruszenie treści / 2 / 1

    Bo wbrew pozorom pierwsze słowo nie jest synonimem drugiego.

    Najnowsze wiadomości

    Zobacz więcej

    Najczęściej czytane

    Polecamy

    Wideo