Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

20 lat od wstąpienia Polski do Unii Europejskiej. Przedszkolaki wiedzą lepiej [WIDEO]

20 lat od wstąpienia Polski do Unii Europejskiej. Przedszkolaki wiedzą lepiej [WIDEO]

W Kostomłotach Pierwszych samochód zderzył się z łosiem

W Kostomłotach Pierwszych samochód zderzył się z łosiem

Polecamy

Co zrobić z roślinami, które przemarzły podczas ostatnich przymrozków? Sprawdź

Co zrobić z roślinami, które przemarzły podczas ostatnich przymrozków? Sprawdź

Niezwykła akcja w Poznaniu. Policjanci robili pompki na moście

Niezwykła akcja w Poznaniu. Policjanci robili pompki na moście

Mały balkon i dużo warzyw? To da się zrobić, wyhodujesz je sam

Mały balkon i dużo warzyw? To da się zrobić, wyhodujesz je sam