Składniki na gulasz z papryką:
- 1200 g piersi z indyka
- 3 czerwone papryki
- 2 pomidory
- 1 cukinia
- 3 marchewki
- 1 średnia cebula
- olej rzepakowy do smażenia
Przygotowanie:
Pokrój mięso, papryki, pomidory, cukinię i marchew w drobną kostkę. Rozgrzej tłuszcz na patelni i podsmaż cebulę. Dodaj mięso i pozostałe składniki. Smaż do momentu, aż mięso nabierze złotego koloru.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?