Składniki:
- 6 jajek
- 3 łyżki majonezu
- 10 dag szynki
- sól, pieprz, ostra papryka
- por lub cebula
- 4 ogórki konserwowe
Sposób wykonania:
Jajka ugotować, przekroić i wyjąć żółtka. Szynkę, ogórki i cebulę pokroić w drobna kostkę.
Żółtka utrzeć z majonezem, szynką, ogórkiem, cebula i przyprawami. Gotowym farszem wypełnić jajka i posypać papryką.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?