MKTG SR - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Olej, cukier, sól, musztarda, ocet, żółto w proszku – to...
fot. Zbigniew Snusz

Jak to jest zrobione: Kto zakręca te słoiczki w Pegazie?

Olej, cukier, sól, musztarda, ocet, żółto w proszku – to składniki konieczne do wyprodukowania majonezu. Jak się go produkuje na masową skalę? – To nie jest skomplikowany proces. Produkcję można w zasadzie liczyć w minutach, ale trzeba pilnować, by wszystkie składniki miały do siebie zbliżoną temperaturę – tłumaczy Małgorzata Forysiak, szefowa produkcji w Pegazie.

Zobacz również

Oprawa kibiców KSZO 1929 i Staru na derbach w trzeciej lidze. Były race [FOTO]

Oprawa kibiców KSZO 1929 i Staru na derbach w trzeciej lidze. Były race [FOTO]

Wyniki PKO Gdynia Półmaratonu 2024

Wyniki PKO Gdynia Półmaratonu 2024

Polecamy

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii

Poważny wypadek w Wielkopolsce. Samochód dachował i wpadł do rowu

Poważny wypadek w Wielkopolsce. Samochód dachował i wpadł do rowu

Nie żyje znany sportowiec. Miał 33 lata. Długo walczył z chorobą

Nie żyje znany sportowiec. Miał 33 lata. Długo walczył z chorobą