Składniki:
- 8 jaj ugotowanych na twardo,
- puszka tuńczyka w sosie własnym,
- pęczek rzodkiewek,
- 2 pęczki szczypiorku,
- 4 łyżki majonezu,
- pieprz i sól do smaku.
Sposób przygotowania:
Jajka przekroić na pół, wyjąć żółtka. Do żółtek dodać odsączonego tuńczyka, pokrojony szczypiorek, pokrojoną w kosteczkę rzodkiewkę, dodać majonez i przyprawić solą i pieprzem. Tak przygotowaną masę nałożyć w miejsce żółtek, udekorować szczypiorkiem.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?