Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Jajka faszerowane (gmina Grodzisk)

redZaktualizowano 
Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Jajka faszerowane (gmina Grodzisk)
Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Jajka faszerowane (gmina Grodzisk) archiwum

Składniki:

  • 8 jaj ugotowanych na twardo,
  • puszka tuńczyka w sosie własnym,
  • pęczek rzodkiewek,
  • 2 pęczki szczypiorku,
  • 4 łyżki majonezu,
  • pieprz i sól do smaku.

Sposób przygotowania:
Jajka przekroić na pół, wyjąć żółtka. Do żółtek dodać odsączonego tuńczyka, pokrojony szczypiorek, pokrojoną w kosteczkę rzodkiewkę, dodać majonez i przyprawić solą i pieprzem. Tak przygotowaną masę nałożyć w miejsce żółtek, udekorować szczypiorkiem.

polecane: FLESZ: Ekologia na co dzień: 6 mitów, w które wierzymy

Wideo

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3