Strona Kobiet

Kulinarny Puchar Polski: Zobacz, co ugotowali profesjonalni kucharze. To są dzieła sztuki na talerzu

Podczas Kulinarnego Pucharu Polski 2019 każda z 10 zakwalifikowanych drużyn przygotowała 3 dania. Dużej dawki pomysłowości wymagała przystawka, w której

Łukasz Gdak

Następne
Przeglądaj również za pomocą strzałek na klawiaturze [1/41] Następne

Podczas Kulinarnego Pucharu Polski 2019 każda z 10 zakwalifikowanych drużyn przygotowała 3 dania. Dużej dawki pomysłowości wymagała przystawka, w której trzeba było zastosować świeżą paprykę, ser bursztyn, jajko oraz olej z esencją masła. Zawodnicy musieli także zaserwować danie główne z użyciem wołowiny flank stek, szpiku kostnego, ziemniaka i śliwki. W deserze natomiast pojawiły się: gruszka i orzechy laskowe.

Zobaczcie, co ugotowali z tych składników kucharze --->

reklama

Polecamy

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3