ZOBACZ TEŻ: Akademia Kulinarnego Poznania otwiera swoje podwoje
Nie tylko mogli pod okiem mistrza Dominika Brodziaka, który ma na swoim koncie wiele nagród zdobytych w konkursach kulinarnych w Polsce i w Europie, uczyć się gotować ale mogli także zajrzeć do prawdziwej restauracyjnej kuchni. Prowadzący warsztaty zdradzał też mnóstwo tajników, dotyczących przygotowywania poszczególnych dań, wykorzystywania surowców.
Przez ponad trzy godziny gotowali i świetnie się przy tym bawili, a na koniec po zrobieniu pamiątkowych zdjęć mogli także tych przyrządzanych przez siebie smakołyków spróbować.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?