Gotował m.in. dla korpusu dyplomatycznego w Pałacu Prezydenckim w Warszawie i dla Lecha Wałęsy podczas manewrów NATO w Biedrusku.
- Jestem osobą wymagającą, cenię indywidualizm, a nie szablonowość - twierdzi. - Moim zdaniem dobry i zgrany zespół to podstawa sukcesu restauracji. Od swoich podwładnych wymagam pełnego zaangażowania, kreatywności i gospodarności. Najważniejsze dla mnie jest zdobywanie doświadczenia i dążenie do perfekcji. Naszym gościom proponuję kuchnię polską i międzynarodową.
Cały czas się uczy, poznaje nowe techniki i nowinki, jak choćby kuchnię molekularną.
Prywatnie interesuje się motoryzacją, fotografią, a ostatnio pochłonęła go turystyka rowerowa.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?