Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Pod parą

Tomasz Różański
Tomasz Różański
Tomasz Różański
Szef kuchni restauracji IBB Andersia. Jest jednym z najbardziej kreatywnych i twórczych szefów kuchni. Wcześniej pracował we francuskiej sieci Accor, gdzie jak sam mówi, nauczył się perfekcjonizmu.

Gotował m.in. dla korpusu dyplomatycznego w Pałacu Prezydenckim w Warszawie i dla Lecha Wałęsy podczas manewrów NATO w Biedrusku.

- Jestem osobą wymagającą, cenię indywidualizm, a nie szablonowość - twierdzi. - Moim zdaniem dobry i zgrany zespół to podstawa sukcesu restauracji. Od swoich podwładnych wymagam pełnego zaangażowania, kreatywności i gospodarności. Najważniejsze dla mnie jest zdobywanie doświadczenia i dążenie do perfekcji. Naszym gościom proponuję kuchnię polską i międzynarodową.

Cały czas się uczy, poznaje nowe techniki i nowinki, jak choćby kuchnię molekularną.

Prywatnie interesuje się motoryzacją, fotografią, a ostatnio pochłonęła go turystyka rowerowa.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski