Przepis na jajka faszerowane pastą z łososia od pań z KGW Parczew w gminie Sieroszewice

RED
Przepis na jajka faszerowane pastą z łososia od pań z KGW Parczew w gminie Sieroszewice
Przepis na jajka faszerowane pastą z łososia od pań z KGW Parczew w gminie Sieroszewice archiwum
Panie z Koła Gospodyń Wiejskich w Parczewie zgodnie podkreślają, że faszerowane jajka zawsze dobrze smakują, a te faszerowane pastą z łososia najlepiej. Właśnie dlatego podzieliły się z nami tym przepisem.

Składniki:

  • 6 jajek,
  • 4 łyżki majonezu,
  • 20 dkg wędzonego łososia,
  • szczypiorek,
  • cebula,
  • pieprz.

Sposób przygotowania:Jajka ugotować na twardo, przekroić na pół, wyjąć żółtko.

Żółtka połączyć z majonezem, dodać drobno posiekanego łososia, szczypiorek i cebulę. Doprawić pieprzem i delikatnie wymieszać.

Gotowym farszem uzupełnić jajka, udekorować według uznania.

Szukasz innych przepisów? Zajrzyj tutaj

Aktualnych informacji z Ostrowa Wielkopolskiego i powiatu ostrowskiego szukaj zawsze na stronie www.ostrow.naszemiasto.pl

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski