Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Przepis na jajka faszerowane rzodkiewką i ogórkiem

RED
Przepis na jajka faszerowane rzodkiewką i ogórkiem
Przepis na jajka faszerowane rzodkiewką i ogórkiem archiwum
Ten przepis dostaliśmy z koła gospodyń wiejskich w Izdebnie.

Składniki:

  • 6 jajek,
  • 5-6 rzodkiewek,
  • 1/2 ogórka zielonego,
  • 2 łyżki majonezu,
  • sól,
  • pieprz do smaku

Wykonanie:
Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać, przekroić na pół, rzodkiewki i ogórek posiekać drobno, dodać żółtka, majonez, sól i pieprz, dokładnie wymieszać , a potem nałożyć na połówki jajek i udekorować wg uznania.

Szukasz innych przepisów? Zajrzyj tutaj

Aktualnych informacji ze Słupcy i powiatu słupeckiego szukaj zawsze na stronie www.slupca.naszemiasto.pl

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski