Składniki:
- 6 jajek,
- 5-6 rzodkiewek,
- 1/2 ogórka zielonego,
- 2 łyżki majonezu,
- sól,
- pieprz do smaku
Wykonanie:
Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać, przekroić na pół, rzodkiewki i ogórek posiekać drobno, dodać żółtka, majonez, sól i pieprz, dokładnie wymieszać , a potem nałożyć na połówki jajek i udekorować wg uznania.
Szukasz innych przepisów? Zajrzyj tutaj
Aktualnych informacji ze Słupcy i powiatu słupeckiego szukaj zawsze na stronie www.slupca.naszemiasto.pl
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?