Składniki:
szparagi białe i zielone łosoś norweski wędzony
Sos:
miód naturalny
musztarda digon
oliwa
woda sól cukier
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Szparagi gotujemy uważając, żeby ich nie rozgotować. Łososia kroimy w cienkie plastry, szparagi zawijamy w plastry łososia.
Przygotowujemy sos - musztardę miksujemy wraz z miodem, dolewamy do konsystencji wody, doprawiamy solą i cukrem.
Polewamy roladki ze szparagów i łososia.
Dekorujemy cytryną i ziołami.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?