Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Roladki z soli i łososia

ELKA
Drobna przekąska z rybą. Doskonała na każdą okazję.

Składniki:
sola - filet
łosoś norweski
koperek
sól
papryka czerwona, słodka w proszku

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Filety z soli rozbić, posolić, oprószyć papryką. Dodać koperek. Ułożyć podłużnie kawałki łososia. Zwinąć w roladkę. Ułożyć na blasze i piec przez 10-15 minut w temperaturze 200 stopni.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski