Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Przegląd kwietnia w Toszku

Przegląd kwietnia w Toszku

Przegląd prasy z Ogrodzieńca w kwietniu

Przegląd prasy z Ogrodzieńca w kwietniu

Polecamy

Tragedia w Wielkopolsce. Co wydarzyło się w Murowanej Goślinie?

Tragedia w Wielkopolsce. Co wydarzyło się w Murowanej Goślinie?

Pali się las w Wielkopolsce. Trwa akcja gaśnicza

Pali się las w Wielkopolsce. Trwa akcja gaśnicza

Nie musisz mieć aż takiego auta, by zarekwirowało je wojsko

Nie musisz mieć aż takiego auta, by zarekwirowało je wojsko