Składniki:
- 4-5 śledzi
- 1/2 szklanki oleju
- 2-3 średnie cebule
- 2-3 łyżki przecieru pomidorowego
- 3 łyżki miodu
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Śledzie wymoczyć i pokroić. Cebulę pokroić drobno i podsmażyć na oleju, a następnie przestudzić. Do ostudzonej cebuli dodać przecier pomidorowy i miód i wymieszać. Śledzie układać warstwami w naczyniu i przekładać farszem.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?