Nie zabrakło bowiem zupy z suma, suma z pieca chlebowego, kotlecików mielonych, suma w warzywach, suma smażonego czy suma w sałatce. Wszyscy smakosze, którzy przybyli do restauracji Termy Ślesińskie nad jeziorem zgodnie stwierdzili, że jednak najlepszą z przygotowanych potraw był sum wędzony.
Czytaj także:
Turek/Kargowa: Święto sera i czekolady [ZDJĘCIA]
Wszyscy, którzy zasmakowali w rybnych pysznościach mają szansę przygotować je w domu, bo przepisy i nietypowe propozycje podania tej ryby chętnie zdradziła szefowa kuchni Danuta Nowakowska.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?