
RED
Aktualizacja:
Przejdź do
galerii zdjęć
©pixabay
Szkoda niszczyć cenne składniki jakie ma aronia przez smażenie czy gotowanie. Ja robię sok w wyciskarce wg. przepisu https://terapiasokami.pl/pl/blog/category/SOK-PRZEPISY/70 i piję świeży aby mój...rozwiń całość
Szkoda niszczyć cenne składniki jakie ma aronia przez smażenie czy gotowanie. Ja robię sok w wyciskarce wg. przepisu https://terapiasokami.pl/pl/blog/category/SOK-PRZEPISY/70 i piję świeży aby mój organizm dostał najlepsze witaminy z aronii. Czasami robię też w wyciskarce mus lub przecier i jem ze śmietaną. Moje dzieci taki deser uwielbiają. Najważniejsze, że nic nie tracimy z cennych witamin w czasie przyrządzania posiłku.zwiń
Margaret (gość)
Trafiłaś w sedno sprawy bo ja podobnie jak ty nie poddaję aronii żadnej obróbce termicznej tylko robię z niej pyszny sok w wyciskarce Philpiaka. Zresztą soki to moja "zdrowa przypadłość" i wyciskam...rozwiń całość
Trafiłaś w sedno sprawy bo ja podobnie jak ty nie poddaję aronii żadnej obróbce termicznej tylko robię z niej pyszny sok w wyciskarce Philpiaka. Zresztą soki to moja "zdrowa przypadłość" i wyciskam je też z wielu innych owoców i warzyw.zwiń