18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Sosy do jajek: balsamiczny

Elżbieta Podolska
Ostry sos ze słodką nutą. Polecamy sosy do jajek.

Jakie sosy do jajek?

Składniki:
1 szklanka śmietany
sól
3 łyżki tartego chrzanu
cukier
2 łyżki octu balsamicznego

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Ocet wymieszać z chrzanem. Dodać sól i cukier. Śmietanę ubić i połączyć z chrzanem. Odstawić do lodówki na 30 minut.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie