18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Sosy do jajek: balsamiczny

Elżbieta Podolska
Ostry sos ze słodką nutą. Polecamy sosy do jajek.

Jakie sosy do jajek?

Składniki:
1 szklanka śmietany
sól
3 łyżki tartego chrzanu
cukier
2 łyżki octu balsamicznego

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Ocet wymieszać z chrzanem. Dodać sól i cukier. Śmietanę ubić i połączyć z chrzanem. Odstawić do lodówki na 30 minut.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski