Jakie sosy do jajek?
Składniki:
1 szklanka śmietany
sól
3 łyżki tartego chrzanu
cukier
2 łyżki octu balsamicznego
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Ocet wymieszać z chrzanem. Dodać sól i cukier. Śmietanę ubić i połączyć z chrzanem. Odstawić do lodówki na 30 minut.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
- Co najmniej 11 wspinaczy nie żyje po erupcji wulkanu. Ratownicy szukają kolejnych
- Atak rakietowy na statki handlowe. Trzy z nich, w tym brytyjskie, zostały trafione
- Niszczycielskie powodzie w Tanzanii. Zginęło kilkadziesiąt osób
- Miss Universe nie wraca do kraju. Władze Nikaragui oskarżyły ją o zdradę stanu