Sosy do jajek: szczypiorkowy

Elżbieta Podolska
Zielony i wiosenny. A jaki prosty! Polecamy sosy do jajek.

Na Wielkanoc polecamy sosy do jajek.

Składniki:

  • 1/4 szklanki słodkiej śmietanki
  • 6 łyżek umytego, drobno posiekanego szczypiorku
  • 1/4 szklanki jogurtu
  • sól
  • sok z cytryny

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Śmietankę zmiksować z jogurtem i szczypiorkiem. Przyprawić do smaku solą i ewentualnie sokiem cytrynowym.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie