18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Sosy do jajek: tatarski

Elżbieta Podolska
Ożywiają smak jajek i są pyszne. Polecamy sosy do jajek.

Sosy do jajek.

Składniki:

  • 3/4 szklanki pokrojonych w drobną kostkę marynowanych grzybów
  • 1/2 szklanki pokrojonej w drobną kostkę białej cebuli
  • 1/2 szklanki pokrojonych w drobną kostkę ogórków korniszonów
  • 1/4 szklanki pokrojonych w drobną kostkę ogórków kiszonych
  • 3 łyżki majonezu
  • łyżka śmietany
  • łyżeczka musztardy chrzanowej
  • pieprz

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Wszystkie pokrojone składniki wymieszać i dodać majonez, śmietanę, musztardę. Znowu dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski