Sosy do jajek.
Składniki:
- 3/4 szklanki pokrojonych w drobną kostkę marynowanych grzybów
- 1/2 szklanki pokrojonej w drobną kostkę białej cebuli
- 1/2 szklanki pokrojonych w drobną kostkę ogórków korniszonów
- 1/4 szklanki pokrojonych w drobną kostkę ogórków kiszonych
- 3 łyżki majonezu
- łyżka śmietany
- łyżeczka musztardy chrzanowej
- pieprz
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Wszystkie pokrojone składniki wymieszać i dodać majonez, śmietanę, musztardę. Znowu dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?