18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Sosy do jajek: tatarski

Elżbieta Podolska
Ożywiają smak jajek i są pyszne. Polecamy sosy do jajek.

Sosy do jajek.

Składniki:

  • 3/4 szklanki pokrojonych w drobną kostkę marynowanych grzybów
  • 1/2 szklanki pokrojonej w drobną kostkę białej cebuli
  • 1/2 szklanki pokrojonych w drobną kostkę ogórków korniszonów
  • 1/4 szklanki pokrojonych w drobną kostkę ogórków kiszonych
  • 3 łyżki majonezu
  • łyżka śmietany
  • łyżeczka musztardy chrzanowej
  • pieprz

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Wszystkie pokrojone składniki wymieszać i dodać majonez, śmietanę, musztardę. Znowu dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie