MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso należy najpierw przechowywać w solance przez 8 godzin,...
fot. Kasia Nowicka

Szarpana wieprzowina z jabłkami. Soczyste i aromatyczne mięso pieczone w piekarniku. Przepis poleca Plate By Kate

Szarpana wieprzowina z jabłkami

Mięso należy najpierw przechowywać w solance przez 8 godzin, a później obsmażyć i posmarować przyprawami. Na koniec wieprzowinę należy piec w 100 stopniach przez 8 godzin.

Zobacz również

Fotograf ze Szczecina zatrzymuje niezwykłe obrazy używając… mikroskopu

ROZMOWA
Fotograf ze Szczecina zatrzymuje niezwykłe obrazy używając… mikroskopu

Alchemia, strzelanie i pokazy rycerskie na Zamku Krzyżtopór w Ujeździe

Alchemia, strzelanie i pokazy rycerskie na Zamku Krzyżtopór w Ujeździe

Polecamy

Otylia Jędrzejczak: Chcemy, by dzieci bawiły się rywalizacją

Otylia Jędrzejczak: Chcemy, by dzieci bawiły się rywalizacją

Poważny wypadek w Wielkopolsce. Samochód dachował i wpadł do rowu

Poważny wypadek w Wielkopolsce. Samochód dachował i wpadł do rowu

Nie żyje znany sportowiec. Miał 33 lata. Długo walczył z chorobą

Nie żyje znany sportowiec. Miał 33 lata. Długo walczył z chorobą