Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby...
fot. pixabay.com

Takie pokarmy są najgorsze dla naszego organizmu zdaniem ekspertów. Tych produktów lepiej unikać w diecie

MARGARYNA

Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby niedokrwiennej serca, ponieważ zawiera tłuszcze trans. Według badań im bardziej zwarta margaryna, tym więcej tłuszczów trans. Masło jest często lepszym wyborem.

Zobacz również

Składowali niebezpieczne odpady w Częstochowie. Sąd wydał wyrok

NOWE
Składowali niebezpieczne odpady w Częstochowie. Sąd wydał wyrok

Wraca żużlowy klasyk. Falubaz Zielona Góra jedzie do Leszna!

Wraca żużlowy klasyk. Falubaz Zielona Góra jedzie do Leszna!

Polecamy

Jak złożyć wniosek o dopłaty do zbóż? Pamiętaj o załącznikach dla ARiMR

Jak złożyć wniosek o dopłaty do zbóż? Pamiętaj o załącznikach dla ARiMR

Czy kojarzysz te znaki z podróży samolotem? Ich znaczenie może cię zdziwić

Czy kojarzysz te znaki z podróży samolotem? Ich znaczenie może cię zdziwić

Motor Lublin - Apator Toruń. "Każda drużyna chce pokazać swoją siłę"

Motor Lublin - Apator Toruń. "Każda drużyna chce pokazać swoją siłę"