Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ponowne podgrzewanie mięsa kurczaka sprawia, że staje się...
fot. Pixabay

Tego nie można odgrzewać na drugi dzień. Jakich produktów nie wolno odgrzewać? Sprawdź!

Kurczak

Ponowne podgrzewanie mięsa kurczaka sprawia, że staje się ono szczególnie ciężkostrawne, bo zmienia się jego struktura białkowa. Dlatego zamiast odgrzewać lepiej spożyć kurczaka na zimno, na przykład jako dodatek do sałatki.

Kolejny produkt --->

Zobacz również

Piłkarskie Orły 2024: Zagłębie Sosnowiec spadło, ale... ma lidera

Piłkarskie Orły 2024: Zagłębie Sosnowiec spadło, ale... ma lidera

Wioślarze AZS AWF Kraków walczą w ME i kwalifikacjach olimpijskich

Wioślarze AZS AWF Kraków walczą w ME i kwalifikacjach olimpijskich

Polecamy

Zwolniony trener wyciąga pomocną dłoń. Chce powrotu na szczyt... a dyrektor nie

Zwolniony trener wyciąga pomocną dłoń. Chce powrotu na szczyt... a dyrektor nie

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Placek z rabarbarem jak z PRL-u. Ten wypiek znika do ostatniego okruszka

Genialny trik na pakowanie ubrań na majówkę. Zrezygnuj z walizki i kup torbę za 6 zł!

Genialny trik na pakowanie ubrań na majówkę. Zrezygnuj z walizki i kup torbę za 6 zł!