Składniki:
- 300 g fasolki szparagowej,
- 2 młode marchewki,
- 1 średnia cebula,
- 200 g kalafiora,
- 100 g czerwonej porzeczki,
- olej słonecznikowy
Sposób przygotowania:
Myjemy wszystkie składniki. Kalafior dzielimy na drobne różyczki. Marchewki oczyszczamy i kroimy na pół pozostawiając zielone części. Cebulę kroimy na cztery części i oddzielamy kolejne warstwy. Warzywa dusimy w garnku na małym ogniu przez około godzinę.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?