4/7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Głównym zagrożeniem podczas grillowania potraw mięsnych jest...
fot. pixabay

Głównym zagrożeniem podczas grillowania potraw mięsnych jest wytapiający się tłuszcz. Prostym sposobem na wyeliminowanie tych zagrożeń jest zmiana rodzaju grillowanego mięsa. Drób bez skóry, cielęcina czy wołowina z powodzeniem zamienią popularną karkówkę, tłuste kiełbasy czy boczek.

Zobacz również

Jak przygotować auto na jesień? [GALERIA]

Jak przygotować auto na jesień? [GALERIA]

Pesa pokazała pierwszą w Polsce lokomotywę wodorową. Oto Gama! [wideo i zdjęcia]

Pesa pokazała pierwszą w Polsce lokomotywę wodorową. Oto Gama! [wideo i zdjęcia]

Polecamy

Anna Lewandowska: Jestem niezwykle dumna z tego projektu

Anna Lewandowska: Jestem niezwykle dumna z tego projektu

Wzrasta liczba chorych na COVID-19. Ile osób jest hospitalizowanych w Poznaniu?

Wzrasta liczba chorych na COVID-19. Ile osób jest hospitalizowanych w Poznaniu?

Branża targowa czeka na ustawę odszkodowawczą i na nowe wytyczne

Branża targowa czeka na ustawę odszkodowawczą i na nowe wytyczne

Dodaj ogłoszenie