Dieta - tak schudły: Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Kourtney Kardashian i Beyonce [2.02.20224]
Jennifer Lopez stawia na żywność świeżą, nieprzetworzoną i złożoną z wysokiej jakości białek
- Jeniffer Lopez dużo ćwiczy, dużo się rusza. Jej dieta jest bardzo zbilansowana. Chwali się, że sięga po koktajle i sałatki. Dba o to, by w jej potrawach było białko. Trzyma się podstawowych zaleceń zdrowotnych, żeby mieć siłę i energię na wszystkie swoje wyczyny taneczne i nie tylko - zdradza w programie "Pytanie na śniadanie" w TVP 2 Michalina Kasprowcz, trener personalny.
Na swoich koncertach sporo się rusza. Dba o to, by w jej diecie było białko, które potrzebują nasze mięśnie, a także węglowodany w postaci owoców, kasz, ryżu, makaronu. "Pochłania" również olbrzymie ilości warzyw.
"Jennifer Lopez je wyłącznie organiczne, pełnowartościowe jedzenie. Wszystko w jej menu jest świeże, nieprzetworzone i złożone z wysokiej jakości białek oraz składników odżywczych. Jej główne źródła białka to białka jaj, białe mięso indyka, pierś z kurczaka i wołowina z naturalnej hodowli. Wokalistka jada też ryby (bogate w białko i kwasy omega-3 i 6) oraz pozwala sobie na "garść" orzechów każdego dnia" - czytamy w "Elle".
- Kiedy wychodzimy do restauracji, staram się wybierać zdrowe dania. Zazwyczaj zamawiam sałatkę lub rybę z warzywami. Upewniam się też, że do posiłku piję dużo wody" - zdradziła w wywiadzie dla "Hello!".