Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Jabłka do barszczu

3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec gotowania dodamy do niego skórki z jabłek. Zawarta w nich pektyna sprawi, że barszcz będzie gęstszy, zawiesisty, ale dalej przeźroczysty.

Zobacz również

Szefowa KE przyznaje się do błędu. „Powinniśmy byli słuchać Europy Środkowej”

Szefowa KE przyznaje się do błędu. „Powinniśmy byli słuchać Europy Środkowej”

Skromne święto pracy u starachowickiej lewicy [ZDJĘCIA]

Skromne święto pracy u starachowickiej lewicy [ZDJĘCIA]

Polecamy

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Lech musi udowodnić jakość. "Naszymi największymi przeciwnikami jesteśmy my sami"

Lech musi udowodnić jakość. "Naszymi największymi przeciwnikami jesteśmy my sami"

Kosztuje niewiele, a działa cuda! Użyj jako krem do twarzy, rąk i stóp

Kosztuje niewiele, a działa cuda! Użyj jako krem do twarzy, rąk i stóp