6 z 10
Poprzednie
Następne
Najlepszy przepis na gęsinę: Wyłoniono zwycięzców. Wiele niecodziennych propozycji: gęś z puree z kasztanów i inne. Sprawdź!
Pasztet z gęsi z żurawiną i galaretką z wina
Fundatorem nagród finansowych jest Instytut Skrzynki, organizator konkursu. Laureaci otrzymali także zestawy upominków od Powiatu Poznańskiego oraz vouchery od Muzeum Narodowego Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie upoważniające do udziału w wybranej imprezie na terenie Muzeum. Konkurs, który
Honorowym Patronatem objął Starosta Poznański Jan Grabkowski, odbył się przy współpracy: Muzeum Narodowego Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie, Stowarzyszenia Slow Food Wielkopolska, Stowarzyszenia Polska Akademia Smaku oraz Sieci Culinary Heritage Europe.