Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fermentacja ogórków małosolnych prowadzi do powstania...
fot. pixabay

Oto kilka powodów, dla których warto jeść ogórki małosolne. Są polecane dla osób liczących kalorie!

Ogórki małosolne - probiotyki

Fermentacja ogórków małosolnych prowadzi do powstania korzystnych bakterii, zwanych probiotykami. Probiotyki są ważne dla zdrowia jelit, wspomagają trawienie i wzmocnienie układu odpornościowego.

Zobacz również

Centra Doskonałości Naukowej i Technologicznej Uniwersytetu Zielonogórskiego

Centra Doskonałości Naukowej i Technologicznej Uniwersytetu Zielonogórskiego

ABB likwiduje fabrykę silników w Aleksandrowie Łódzkim

ABB likwiduje fabrykę silników w Aleksandrowie Łódzkim

Polecamy

CKE komentuje codzienne wycieki arkuszy

TYLKO U NAS
CKE komentuje codzienne wycieki arkuszy

Policjanci robili pompki w centrum Poznania. To wyjątkowe wyzwanie. Zobacz wideo

Policjanci robili pompki w centrum Poznania. To wyjątkowe wyzwanie. Zobacz wideo

5 oznak kradzieży danych osobowych. Jak rozpoznać, że zostały skradzione?

5 oznak kradzieży danych osobowych. Jak rozpoznać, że zostały skradzione?