Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ponowne podgrzewanie kurczaka sprawi, że mięso stanie się...
fot. pixabay.com/materiał ilustracyjny

Tych produktów nie odgrzewaj drugi raz. Takiego jedzenia nie można odgrzewać ponownie, bo może być toksyczne

Kurczak

Ponowne podgrzewanie kurczaka sprawi, że mięso stanie się znacznie bardziej ciężkostrawne. Odgrzewając go, zmieniamy jego strukturę białkową, co może skutkować trudnościami z trawieniem i bólem brzucha. Pozostawionego na drugi dzień kurczaka znacznie lepiej zjeść na zimno, np. jako dodatek w sałatce.

Sprawdź wszystkie produkty, których nie wolno podgrzewać drugi raz ---->

Zobacz również

Dzień Strażaka w OSP Grocholice. Zobaczcie, jak świętują druhowie ochotnicy

Dzień Strażaka w OSP Grocholice. Zobaczcie, jak świętują druhowie ochotnicy

Charytatywny festyn dla Basi Górskiej w Kamieńcu

NOWE
Charytatywny festyn dla Basi Górskiej w Kamieńcu

Polecamy

Trzy polskie sztafety z olimpijskimi biletami. Biało-Czerwone szaleństwo na Bermudach

Trzy polskie sztafety z olimpijskimi biletami. Biało-Czerwone szaleństwo na Bermudach

Kolejny hat-trick Cristiano Ronaldo w Arabii Saudyjskiej. Aż trudno je zliczyć WIDEO

Kolejny hat-trick Cristiano Ronaldo w Arabii Saudyjskiej. Aż trudno je zliczyć WIDEO

Real nowym mistrzem kraju. Hiszpańskie media wróżą sukces także w Lidze Mistrzów

Real nowym mistrzem kraju. Hiszpańskie media wróżą sukces także w Lidze Mistrzów