Głosowanie zakończone
Plebiscyt: MISTRZOWIE SMAKU

Wybieramy Sushi Roku


Jestem pasjonatem kuchni japońskiej. Pierwszy raz zetknąłem się z sushi 20 lat temu, gdy rozpocząłem pracę w najlepszym wówczas sushi barze w Polsce. Swoją zdobytą wiedzę i umiejętności poszerzałem pracując w sushi-barach w Poznaniu, Warszawie, Wrocławiu oraz Krakowie, a nawet odbywając praktykę w Antwerpii (Belgia).



Kolejnym etapem, a zarazem wyzwaniem była pomoc w zorganizowaniu jednego z najlepszych sushi-barów w Poznaniu, który prowadziłem jako manager przez 6 lat (CP). Myśl o stworzeniu własnej restauracji kiełkowała we mnie od kilku lat, aż w końcu stała się ku mojej olbrzymiej radości rzeczywistością. Wyrazem tego stało się DOKKU.



____________


UWAGA! Ważna informacja dla uczestników: warto zadbać o swoją prezentację

w plebiscycie - można dodać zdjęcia i opis lub zaktualizować dane


KLIKNIJ i EDYTUJ prezentację

____________


Czytaj więcej o plebiscycie na: www.gloswielkopolski.pl/mistrzowie-smaku