MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Krakersy z pastą awokado

ELKA
Przekąska na spotkanie towarzyskie

Składniki:

  • 1 dojrzałe awokado
  • 1-2 ząbki czosnku
  • płatki migdałowe
  • sól, pieprz
  • oliwa z oliwek
  • paczka krakersów

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Awokado rozdusić widelcem, doprawić solą i pieprzem, wcisnąć czosnek. Dodać płatki migdałowe i oliwę, wszystko wymieszać. Wstawić do lodówki, żeby smaki się "przegryzły". Podawać na krakersach lub małych kromkach dowolnego chleba.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski