Krakersy z pastą awokado

ELKA
Przekąska na spotkanie towarzyskie

Składniki:

  • 1 dojrzałe awokado
  • 1-2 ząbki czosnku
  • płatki migdałowe
  • sól, pieprz
  • oliwa z oliwek
  • paczka krakersów

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Awokado rozdusić widelcem, doprawić solą i pieprzem, wcisnąć czosnek. Dodać płatki migdałowe i oliwę, wszystko wymieszać. Wstawić do lodówki, żeby smaki się "przegryzły". Podawać na krakersach lub małych kromkach dowolnego chleba.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie