Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Pomidory nadziewane tuńczykiem

red
Szybka i smaczna przekąska - na imprezę jak znalazł.

Składniki:

  • 4 pomidory
  • puszka tuńczyka w sosie własnym
  • cytryna
  • szczypiorek
  • mały jogurt naturalny
  • pieprz i sól

Przygotowanie:
Pomidory dokładnie umyć. Odciąć na 1/4 wysokości, wydrążyć miąższ do miseczki. Do miseczki dodać rozdrobnionego, odsączonego tuńczyka. Zalać to odrobiną jogurtu naturalnego.

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Doprawić do smaku. Farszem nadziać pomidory. Można posypać szczypiorkiem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski