Farsz pierwszy: 50 g sera feta,
- 2 łyżeczki majonezu,
- 10 kawałków suszonych pomidorów,
- 15 oliwek,
- sól i pieprz.
Farsz drugi:
- 5 ugotowanych żółtek,
- 150 g wędzonego łososia,
- pół pęczka posiekanego koperku,
- 2 łyżki majonezu,
- 2 łyżki serka chrzanowego,
- sól i pieprz.
Farsz trzeci:
- 5 ugotowanych żółtek,
- 150 g wędzonego łososia,
- pół pęczka posiekanego koperku,
- 2 łyżki majonezu,
- 2 łyżki serka chrzanowego,
- sól i pieprz.
Farsz czwarty:
- 10 ugotowanych żółtek,
- 3 łyżki majonezu,
- 2 łyżki serka śmietanowego,
- sól i pieprz,
- pół pęczka posiekanego szczypiorku.
Przygotowanie:
Składniki utrzeć widelcem lub zmiksować blenderem. Gotowymi pastami faszerować jajka ugotowane na twardo.
Szukasz innych przepisów? Zajrzyj tutaj
Aktualnych informacji z Chodzieży i powiatu chodzieskiego szukaj zawsze na stronie www.chodziez.naszemiasto.pl
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?