Składniki
- jajka,
- kilka plastrów łososia wędzonego,
- majonez,
- sól, pieprz,
- natka pietruszki,
- kilka rzodkiewek (do dekoracji).
Sposób przygotowania
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić na połówki. Oddzielić żółtka od białek.
Do żółtek dodać posiekane plastry łososia wędzonego oraz posiekaną część pietruszki. Dodać majonez, sól i pieprz do smaku. Wymieszać i nadziać białka. Rzodkiewki i część pietruszki użyć do dekoracji.
Szukasz innych przepisów? Zajrzyj tutaj
Aktualnych informacji z Gniezna i powiatu gnieźnieńskiego szukaj zawsze na stronie www.gniezno.naszemiasto.pl
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?