Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Skrzydełka w miodzie

ELKA
Pyszne, że palce lizać!

Składniki:
1 kg skrzydełek

Marynata:
1 mały słoiczek ketchupu,
3 łyżki miodu,
1 łyżka maggi,
1/2 łyżki ostrej papryki,
około łyżki vegety,
olej

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Wszystkie składniki marynaty wymieszać. Skrzydełka posmarować marynatą, odstawić w chłodne miejsce na co najmniej 6 godzin. Piec około godziny w temperaturze 200 stopni.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski