Culinary Fest podzielone na dwie sekcje: menu restauracyjne i menu kawiarniane. Pierwsza sekcja opiera się o menu zawierające danie główne i zupę, sekcja druga skupi się na specjalnie skomponowanym napoju oraz deserze.
Od 17 do 23 lutego w wybranych lokalach będzie można zjeść zupę za 5 złotych. A za danie główne oddamy 12 złotych. Na większy apetyt zaproponowano zestaw: danie główne i zupę w cenie 15 złotych.
Dla łasuchów w ramach Festiwalu Culinary Fest przewidziano desery w cenie 7 złotych, a napoje - 5 złotych. Przy zamówieniu deseru i napoju zapłacimy w sumie 10 złotych.
W zamian za zaserwowane posiłki kawiarnie i restauracje - biorące udział w Culinary Fest - będą czekać na opinię. Oprócz tych głosów, smak potraw oceniać będzie tajne jury.
Uczestnicy festiwalu oddają swoje głosy za pośrednictwem aplikacji na facebooku i stronie internetowej Culinary Fest, zaś jury odwiedzi każdy lokal oraz wyłoni zwycięzców.
W Tygodniu Restauracji zostaną przyznane po dwie nagrody w obu kategoriach. Zwycięzcy festiwalu otrzymają certyfikat, statuetkę oraz nagrodę w postaci publikacji prasowej i kulinarnej sesji zdjęciowej.
Lokale biorące udział w Tygodniu Restauracji "Tradycja na nowo" muszą przygotować propozycje menu festiwalowego do 6 lutego 2014.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?