Wyświetl ten post na Instagramie.Za co restauracja Oskoma uwielbia jesień? Za paletę ciepłych kolorów i mnóstwo smaku. Na zdjęciu sernik z „koziej rury”, z dynią, imbirem i orzeszkami bukowymi. Pokona każdą jesienną chandrę, zapraszamy.Żółty przewodnik Gault&Millau 2020. Restauracja OskomaZa danie główne rybne (pstrąg z Zielenicy) trzeba w Oskomie dać 68 zł. Za danie mięsne zapłacimy 76 zł. Za polewkę grzybową czy krem ze szczawiu i pokrzywy zapłacimy 32 zł.Wróć do artykułuZobacz również NOWE Mnóstwo nagród na zakończeniu roku szkolnego dla abiturientów II liceum w Końskich NOWE Śląski uznany za język regionalny. Ta decyzja otwiera nowe możliwości NOWE W powiecie nowotarskim rządzić będzie PiS i Prawica Powiatu Nowotarskiego NOWE W powiecie nowotarskim rządzić będzie PiS i Prawica Powiatu Nowotarskiego NOWE Trener Lecha przed meczem z Cracovią: Robimy dużo, by poprawić grę w ofensywie NOWE Zuzanna Balonek wśród półfinalistek Miss Polski. Zdobyła już nie jedną koronę! NOWE Zuzanna Balonek wśród półfinalistek Miss Polski. Zdobyła już nie jedną koronę!Absolutorium III LO w Koninie [FOTO] PILNE Wraca linia pospieszna A. Autobus pojedzie z osiedla Słonecznego na Ludową
Za co restauracja Oskoma uwielbia jesień? Za paletę ciepłych kolorów i mnóstwo smaku. Na zdjęciu sernik z „koziej rury”, z dynią, imbirem i orzeszkami bukowymi. Pokona każdą jesienną chandrę, zapraszamy.Żółty przewodnik Gault&Millau 2020. Restauracja OskomaZa danie główne rybne (pstrąg z Zielenicy) trzeba w Oskomie dać 68 zł. Za danie mięsne zapłacimy 76 zł. Za polewkę grzybową czy krem ze szczawiu i pokrzywy zapłacimy 32 zł.