Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jabłkowo-orzechowy ryż brązowy [PRZEPIS]

Anastazja Bezduszna
Książka „Kuchnia Fit 2"
Doskonałym rozwiązaniem na słodkie śniadanie będzie jabłkowo-orzechowy ryż brązowy.

Składniki na 2 porcje:

  • 200 g ugotowanego ryż brązowego
  • jabłko
  • 2 łyżki płatków migdałów,
  • 2 łyżki drobno pokrojonych orzechów włoskich
  • 4 łyżeczki miodu gryczanego
  • łyżeczka cynamonu

Sposób przygotowania:
Jabłko obieramy, drobno kroimy i dokładnie mieszamy z cynamonem. Do naczynia nakładamy ryż, posypujemy orzechami, migdałami i jabłkiem i polewamy miodem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski