Składniki na 2 porcje:
- 200 g ugotowanego ryż brązowego
- jabłko
- 2 łyżki płatków migdałów,
- 2 łyżki drobno pokrojonych orzechów włoskich
- 4 łyżeczki miodu gryczanego
- łyżeczka cynamonu
Sposób przygotowania:
Jabłko obieramy, drobno kroimy i dokładnie mieszamy z cynamonem. Do naczynia nakładamy ryż, posypujemy orzechami, migdałami i jabłkiem i polewamy miodem.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?