Koreczki śledziowe - PRZEPIS:
Składniki:
- 4 filety śledziowe a’la matias
- 20 dag sera żółtego
- papryka czerwona marynowana
Sposób przygotowania:
Filety śledziowe namoczyć w zimnej wodzie, aby straciły nadmiar soli, osuszyć i pokroić w paski.
Paprykę pokroić w kostkę, a ser żółty w mniejsze paseczki. Całość spiąć wykałaczką w kolejności: śledź, ser żółty, papryczka i ponownie śledź.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?