MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Pralinki boguckie (gmina Blizanów)

red
Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Pralinki boguckie (gmina Blizanów)
Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Pralinki boguckie (gmina Blizanów) archiwum

Składniki:

  • 30 sztuk pomidorków koktajlowych,
  • 250 g białego twarożku,
  • pęczek szczypiorku,
  • bazylia i oregano.

Sposób przygotowania:
Pomidorki obmywamy wodą, czubeczki obcinamy i na farsz czekamy. Farsz przygotowujemy biały ser gnieciemy. Zioła zrywamy i nadzienie doprawiamy.

Komentarz od gospodyń:
Pomidorki ekologiczne nadziewane pysznym farszem z białego sera. Pomidorki czerwoniutkie bardzo małe i pyszniutkie w słońcu dojrzewane serkiem nadziewane, wszystkim polecane.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski