MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Pyry z gzikiem (gmina Komorniki)

red
Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Pyry z gzikiem (gmina Komorniki)
Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Pyry z gzikiem (gmina Komorniki) archiwum

Składniki:

  • 1/2 kg ziemniaków,
  • 1/2 półtłustego białego twarogu,
  • pokrojona duża cebula,
  • 250 ml śmietany.

Sposób przygotowania:
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Do twarogu dodać cebulę oraz śmietanę. Dodać do smaku sól i pieprz. Wszystko wymieszać i podać z ziemniakami w mundurkach.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski