MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Surówka z topinambura (gmina Kostrzyn)

red
Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Surówka z topinambura (gmina Kostrzyn)
Kulinarne podróże po Wielkopolsce: Surówka z topinambura (gmina Kostrzyn) archiwum

Składniki:

  • 1 jabłko,
  • 1 marchewka,
  • surowy obrany topinambur,
  • prażony słonecznik,
  • odrobina oliwy,
  • można dodać również starty seler.

Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki dokładnie zetrzeć na preferowaną grubość (najlepiej na tarce o dużych oczkach). Następnie dodać oliwę oraz słonecznik. Doprawić według preferencji i dokładnie wymieszać.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski