Pomidorki koktajlowe nadziewane mozzarellą

ELKA
Udostępnij:
Niewiarygodnie wprost pyszna przekąska

Składniki:

  • 10 pomidorków koktajlowych
  • 1/2 opakowania sera mozzarella
  • 10 listków bazylii
  • sól ziołowa
  • 10 wykałaczek

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Pomidorki przekroić na pół. Dolną część pomidora posolić, nałożyć kawałek mozzarelli, na to listek bazylii, przykryć górną połówką pomidora. Całość połączyć wykałaczką.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie