Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Pomidorki koktajlowe nadziewane mozzarellą

ELKA
Niewiarygodnie wprost pyszna przekąska

Składniki:

  • 10 pomidorków koktajlowych
  • 1/2 opakowania sera mozzarella
  • 10 listków bazylii
  • sól ziołowa
  • 10 wykałaczek

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Pomidorki przekroić na pół. Dolną część pomidora posolić, nałożyć kawałek mozzarelli, na to listek bazylii, przykryć górną połówką pomidora. Całość połączyć wykałaczką.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski