Puree musztardowe

Agnieszka Ciborek
Agnieszka Ciborek
Udostępnij:
Prezentujemy przepis na puree musztardowe. Jego autorem jest Agnieszka Ciborek.

Puree musztardowe

Składniki:
0,5 kg ziemniakow
100g masla
musztarda francuska grubo ziarnista
sól

Sposób przyrządzenia:
Ziemniaki gotujemy,solimy odcedzamy z wody i przepuszczamy przez maszynkę do mielenia mięsa. Mielimy razem z masłem. Tak gotowe puszyste puree mieszamy z kilkoma łyżeczkami musztardy i już gotowe. Idealnie pasuje do zrazów i ciemnego mięsa.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie